top of page

Om oss

Vår misjon

Vi er til for å aktivisere, inspirere og engasjere godt voksne mennesker i Mjøsregionen gjennom å tilby spennende foredrag, kurs og et utviklende fellesskap av likesinnede.

Vår historie

I en tid der sosial kontakt måtte begrenses og en stor del av manges jobbhverdag plutselig skulle foregå på nett, ble ord som "fellesskap" og "lokal tilhørighet" viktigere enn noen gang. I kjølvannet av koronapandemien som rammet oss alle i 2020, ønsket gründer Marion Engeli å skape et tilbud for målgruppen hun selv er en del av, nemlig yngre eldre som er opptatt av å holde seg i form, tilegne seg ny innsikt og henge med i tiden. Den opprinnelige ideen var å bygge et slikt felleskap utelukkende på nett; å ha noen der hver dag, til fast tid, for å demme opp for ensomhet. Selv om nettbasert arbeid nok er kommet for å bli, tror vi likevel at ingenting kan erstatte et "gammeldags" sosialt treff. Ideen utviklet seg derfor til å inkludere litt av alt; nettbaserte kurs, fysiske foredrag og kunnskapsformidling basert på medlemmenes ønsker - alt med det formål å inspirere og engasjere godt voksne i hverdagen.

hytte-konferanse-sjusjøen.jpg
Pikniksted
mindre mor.jpg

Vi tilbyr

Foredrag: Enkeltstående eller serier 
Vi tilbyr enkeltstående foredrag eller serier av foredrag over flere kvelder om interessante tema basert på våre medlemmers ønsker. Eksempler inkluderer miljø & bærekraft, IT og sosiale medier, mat- og vinkultur, kunst, reising m.v. Foredragene finner sted på flotte lokasjoner med eller uten overnatting i Hamar og omegn og holdes av dyktige foredragsholdere spesialisert på sine fagfelt.
 
Nettbaserte studiegrupper
Som del av større foredragsserier, tilbys deltakelse i studiegrupper. Som medlem kan man delta i en nettbasert studiegruppe sammen med andre som er interessert i samme tema som en selv for å sikre framgang i studiene, samt få sosialt samvær - koronaen til tross.
 
Kulturreiser
Vi tilbyr kulturreiser i inn- og utland for våre medlemmer (når koronarestriksjonene letter). Reisemål er knyttet opp til et gitt tema og vil gi et dypdykk i historie, tradisjoner og kultur spesifikt for stedet som besøkes. Meld deg på vårt nyhetsbrev nedenfor for å holde deg oppdatert på reiser i 2021.
bottom of page