top of page

FØRJULSPROGRAMMET

Oppdatert: 7. nov. 2022

Tida går fort til jul, og vi ønsker å minne om de 3 interessante arrangementene som står igjen i 2022:


22.11. kl. 12: Vi får besøk av forfatter Cathrine Søberg som skal holde et foredrag hun har kalt "Bli din egen helseminister". Cathrine er bl.a. elev av Audun Myskja og har nylig gitt ut sin spesielle bok "Den lange veien hjem" - en usedvanlig livsreise. I boka forteller hun åpent om skjulte hemmeligheter, traumer og sin kreftsykdom, og helbredelse på flere plan.

6.12. Kl. 12: "Det nye Kina" - En spennende mann med mange bøker og reiser "på samvittighet", Torbjørn Færøvik, besøker oss denne tirsdagen. Færøvik er forfatter, historiker og tidligere journalist. Han har senere år særlig skrevet om Kinas og Indias historie. Færøvik har arbeidet som utenriksmedarbeider i NTB, Arbeiderbladet og NRK. Han var NRKs verdensreporter i 1996–97. Nylig var han på besøk i "Kraftverk" på P2 Radio og han er en meget aktiv skribent/influenser både i dagspressen og på sosiale medier, spesielt opptatt av asisatiske land. Reiseleder er han også.

Hos oss skal han spesielt snakke om Kina, landets utvikling og posisjon i verden idag, og vi håper han kan ha et skråblikk på Kinas posisjon i klimadebatten.

18.12. kl. 17, : Denne søndags ettermiddagen ønsker vi at vi alle kan roe ned før jul, synge julesanger og kose oss sammen.

Pilegrim Anne Winther Tollnes holder foredraget "En reise som berører", musikerne Sven Erik Haug og Olaf Røsset gir oss julemusikk og leder allsang av julesanger. Og vi spanderer julemuffins og gløgg!

V E L K O M M E N !

60 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page